>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Денис Берінчик виграв другий бій на профірингу

Українець достроково переміг голландського боксера Аньянву

Денис Берінчик виграв другий бій на профірингу
Денис Беринчик
Фото: boxnews.com.ua

Перспективний український боксер, срібний призер Олімпіади в Лондоні Денис Берінчик виграв другий бій на професійному ринзі, отримав дострокову перемогу в шостому раунді над Інносентом Аньянву.

Про це повідомляє Boxnews.com.ua.

Українець з першого раунду перевершував суперника в технічному плані, пресингував опонента і притискав його до канатів. Після третього раунду Аньяву освоївся і почав частіше переходити в атаку або контратакувати, але Беринчик швидко повернув собі перевагу і продовжив атакувати.

У підсумку на другій хвилині шостого раунду рефері Віктор Фесечко вирішив зупинити бій. Час зупинки

: 1:36.

Нагадаємо, в червні Берінчик підписав контракт з промоутерською компанією К2 Promotions. Раніше він виступав за "Українських отаманів" і мав намір взяти участь в Олімпіаді-2016. Напередодні цього сезону боксер розпрощався з командою. Раніше контракт з К2Р підписав партнер Дениса у збірній і "Отаманах" Олександр Усик. Ще два "соратники" Берінчика - Ломаченко та Митрофанов - вирушили підкорювати США.

У своєму дебютному поєдинку на професійному рингу, який відбувся 29 серпня, Берінчик здобув перемогу технічним нокаутом, здолавши досвідченого бельгійського боксера Таріка Мадні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram