>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Україна обіграла Македонію в матчі відбору Євро-2016

Гра завершилася з рахунком 2:0.

У Скоп'є завершився матч 9-го туру групового етапу відбірного турніру Євро-2016, в якому збірна Македонії приймала команду України і програла з рахунком 0:2.

Долю матчу було вирішено в другому таймі, пише УНІАН.

Українці повільно провели перший тайм, по суті, не створивши небезпечних моментів біля воріт суперника. Але з початком другої половини гри різко накрутили темп і почали створювати момент за моментом. У результаті суперники грубо помилилися у своєму штрафному, коли рукою зіграв Жуте і пенальті на 59-й хвилині реалізував Євген Селезньов. А у кінцівці гри, на 87-й хвилині, Артем Кравець забив другий гол у ворота господарів поля.

У паралельних матчах Групи С збірна Іспанії розгромила команду Люксембургу - 4:0, а Словаччина несподівано програла вдома Білорусі - 0:1.

Тож у турнірній таблиці у збірної Іспанії 24 очки, у Словаччини й України - по 19. Словаки випереджають команду Михайла Фоменка завдяки кращим результатам в очних зустрічах - перемога і нічия.

У заключному турі в понеділок, 12 жовтня, збірна України зіграє з командою Іспанії в Києві, а Словаччина - з Люксембургом на виїзді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram