>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Запорізький "Металург" заявив про припинення фінансування

Клуб залишиться без грошей вже з 1 жовтня.

Запорізький "Металург" заявив про припинення фінансування
Фото: fcmetalurg.at.ua

Керівництво запорізького футбольного клубу "Металург" виступило із заявою, в якій повідомило про припинення фінансування клубу з 1 жовтня.

Відповідну заяву опубліковано на офіційному сайті клубу.

"Футбольний сезон 2014-2015 років характеризувався соціально-політичною ситуацією в країні, яка  стрімко змінювалася, що не могло не позначитися на стані справ у клубі", - йдеться у зверненні.

З одного боку, з моменту придбання футбольного клубу новими власниками, було проведено реорганізацію і кадрові посилення серед тренерського складу, а також покращено матеріально-технічну базу для команди, зазначають у клубі.

Водночас весь цей час фінансова діяльність клубу мала дотаційний характер, додали в "Металурзі".

"Ситуація багаторазово ускладнилася в умовах загострення економічної та політичної криз в Україні, що створило додаткові проблеми у фінансуванні, утриманні та подальшому розвитку клубу, аж до загрози його існуванню", - йдеться в повідомленні ФК.

"У зв'язку з вищевикладеним, вважаємо за необхідне повідомити про відсутність економічної доцільності подальшого розвитку клубу в ситуації, що склалася, а також про зупинку його фінансування з 1 жовтня", - додали в клубі.

"Металург" звертається до всіх, кому не байдужа доля клубу, взяти його під своє шефство на будь-яких умовах.

Нагадаємо, після шести турів Української прем'єр-ліги "Металург" займає в турнірній таблиці чемпіонату останнє місце, зазнавши чотирьох поразок при двох нічиїх.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram