>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Зоря" попросила вболівальників не їхати в Польщу

Є побоювання, що сутички фанатів будуть і у Варшаві.

"Зоря" попросила вболівальників не їхати в Польщу
Польские фанаты в окружении милиции в Киеве
Фото: Макс Требухов

Луганська "Зоря" попросила своїх уболівальників не їхати в Польщу на матч-відповідь плей-оф Ліги Європи, в якому у Варшаві вона гратиме з "Легією".

"Просимо уболівальників нашої команди, які вирішать вирушити до Варшави, задуматися про доцільність поїздки у зв'язку подіями в Києві 20 серпня 2015 го року (сутичка українських і польських фанатів)", - йдеться в заяві клубу. Польські вболівальники зазнали нападу київських ультрас у ніч проти 20 серпня, а потім і самі влаштували бійку на Майдані Незалежності. Зрештою їх доправили на стадіон імені Лобановського у щільному оточенні правоохоронців.

Гра відбудеться в четвер на стадіоні імені Війська Польського імені маршала Йозефа Пілсудського і розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Сутичку між українськими та польськими вболівальниками пояснюють поведінкою поляків під час торішнього матчу з "Металістом". Тоді варшавські ультрас "накидали" українським фанатам. Також поляки торік вивісили на стадіоні банер з написом "Львів" на тлі польського прапора і кричали "Львів польський" під час гри.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram