>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Девіч тренуватиметься з дублем "Рубіна"

СуперМарко побив горщики всерйоз і надовго

Девіч тренуватиметься з дублем "Рубіна"
Нет клуба - нет сборной
Фото: ffu.org.ua

Марко Девіч, який останні півроку провів в оренді у катарському "Аль-Раяні", не потрапив в основну групу гравців "Рубіна", які розпочали підготовку до нового сезону.

31-річний футболіст працюватиме з дублем казанців. У міжсезоння "україносерб" може змінити команду або знову піти в оренду.

Нагадаємо, що Девіч перейшов у "Рубін" на фоні Революції Гідності, непогано зарекомендував себе, але в літнє міжсезоння у нього стався конфлікт з головним тренером "Рубіна" Білялетдіновим.

Тренер згадував: "У Марка своє бачення тренувального процесу". Я йому кажу: "Марко, те, що було в "Металісті", тут не пройде". Коли почалася робота, Девіч вважав себе примою. Сказав йому: "Ти не прима, і жодних поступок не буде. Або робиш все за програмою, або...". Але коли Девіч спочатку ставить умови і каже, що це він робитиме, а це не буде, що це йому можна, а це не можна... Він не гратиме. Я йому так і сказав".

Зазначимо, що Девіч був одним із найбільш високооплачуваних гравців, хоча за його трансфер казанці заплатили "Металісту" скромні 5 млн євро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram