>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мельниченко з новим прізвищем відкрила сезон перемогою

Бігти 800 метрів - це не заміж виходити

Мельниченко з новим прізвищем відкрила сезон перемогою
Фото: EPA/UPG

Подружжя-багатоборці Олексій і Ганна Касьянові відкрили сезон у чеському Кладно в рамках серії ІААФ з багатоборства Challenge.

Для Анни (у дівоцтві - Мельниченко) турнір став переможним.

При цьому українка за сумою сімох видів програми набрала досить скромні 6277 балів: 13,31 с у бігу на 100 метрів з бар'єрами, в секторі для стрибків у висоту - 1,73 м, у штовханні ядара - 13,98 м, на 200-метрівці - 23,99 с, у секторі для стрибків у довжину - 6,25 м, метнула спис на 42,50 м і подолала 800 метрів за 2.15,09 хв. Чешка Елішка Клучінова програла Ганні 129 очок.

«Звичайно, я не дуже задоволена сумою набраних очок. Однак я перемогла, і це приємно. Крім того виконала норматив для участі в Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро, - зазначила Анна після виступу. - Стрибок у довжину мігв бути кращим, зате з метання списа показала хороший результат для початку сезону. 800 метрів я не бігла вже рік, а зараз згадала, наскільки це втомлює».

Олексій Касьянов також мав усі шанси перемогти, проте біль у спині під час стрибків з жердиною змусив його припинити змагання після вісьмох видів.

Нагадаємо, що Анна Мельниченко стала чемпіонкою світу-2013.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram