>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: розпиляти Кубок навпіл - це було б справедливо

У серії післяматчевих пенальті удача посміхнулася "Динамо"

Суркіс: розпиляти Кубок навпіл - це було б справедливо
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Вчора київське «Динамо» зробило золотий дубль, перегравши у фіналі Кубка України «Шахтар». Після гри Ігор Суркіс в ефірі каналу «Футбол 2» зазначив, що грали дві рівні команди:

«На полі була гра двох рівних команд - «Шахтар» теж заслужив Кубок України. Все вирішилося у лотереї. Ми не забили перші два пенальті, потім «Шахтар» не забив два, але це лотерея. Футбольний Бог був на нашому боці. Я б не сказав, що ми були сильнішими чи «Шахтар» - гідно грали дві найсильніші команди України. У моєму житті вже були серії пенальті. Щастить сильнішому. Якби можна було вивести дві команди на п'єдестал і розпиляти кубок навпіл - це було б справедливо. Звісно, я щасливий, що перемогла моя команда, адже вона це заслужила своєю працею впродовж сезону. Це їхня перемога. Вітаю уболівальників. Треба готуватися до наступного сезону і забути цей, адже після задоволення настає розслабленість. Дякую хлопцям, що після здобуття чемпіонства вони не розслабилися і підійшли до фіналу Кубка України у всеозброєнні.

Шовковський? У нього є досвід, він відстежує, хто як б'є. У 40 років стрибати в кут і відбивти пенальті... У принципі, престижний кубок, але він нічого не дає. Ми терпіли, у нас вірили вболівальники, і через п'ять років ми виграли золоті медалі. Це гарне досягнення, проте треба рухатися далі».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram