>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Берлусконі довірить "Мілан" скандальному сербу

Михайлович готовий змінити Індзагі на чолі "россонері"

Берлусконі довірить "Мілан" скандальному сербу
Фото: eurosport.ru

Провідні ЗМІ Італії впевнені, що Сініша Михайлович стане новим тренером «Мілана». Учора сербський фахівець зустрівся з Сильвіо Берлусконі та Адріано Галліані.

Football Italia повідомляє, що результатом цієї зустрічі стане призначення Михайловича тренером «Мілана». Угода розрахована на два роки, а зароблятиме Сініша два мільйони євро за сезон.

За інформацією La Gazzetta dello Sport, Михайлович хоче бачити в «Мілані» відразу кількох гравців своєї колишньої команди «Сампдорії». Мова йде про захисника Лоренцо де Сільвестрі, півзахисника Роберто Соріано і нападника Едере.

До «Сампдорії» 46-річний тренер працював зі збірною Сербії, «Фіорентиною», «Катанією» і «Болоньєю» і допомагав Роберто Манчіні в «Інтері».

Раніше повідомлялося, що Берлусконі раніше провів переговори з Анчелотті, Емері і Віллаш-Боаш. Перші два відмовили «Мілану», а португалець був не проти спробувати сили в серії А, але «Зеніт» попросив за свого тренера компенсацію у 4-6 млн євро. Берлусконі «купувати» португальця відмовився.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що Берлусконі продасть частину акцій клубу азіатським інвесторам. Це допоможе клубу поправити своє фінансове становище і повернутися на лідируючі позиції в серії А.

Додамо, Михайлович вважається однією з найбільш одіозних фігур у європейському футболі. Як гравець Сініша чудово проявив себе, граючи за збірну Сербії і «Лаціо». Однак на тренерському терені у серба справи трохи гірші - Сініша регулярно влаштовує скандали на рівному місці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram