>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Вайлдер: Кличко старіє, і в нього з'явилися проблеми з ударом і витривалістю

Деонтей має намір стати новим королем надважкого дивізіону

Вайлдер: Кличко старіє, і в нього з'явилися проблеми з ударом і витривалістю
Фото: http://ambox.su

Чемпіон світу за версією WBC у суперважкій вазі американець Деонтей Вайлдер вважає, що український боксер Володимир Кличко з віком уповільнився:

«Як на мене, вік Володимира вже позначається на ньому. Він старіє, і це було очевидно в бою з Браянтом Дженнінгсом. Володимир став повільнішим, йому бракувало точності в ударах. І в нього залишилися проблеми з витривалістю. Це все я виніс із його бою з Дженнінгсом.

Володимир має багато обов'язкових претендентів, але я не збираюся сидіти без діла, чекаючи на бій з ним. Я хочу бути активним чемпіоном, я обіцяв людям, що буду таким. Але 2016 року наш бій відбудеться. Точно відбудеться.

Питання не в тому, чи буде цей бій, питання, коли він буде. Я думаю, що він хоче провести цей бій якомога швидше, адже він вже старіє, а я ще молодий. Він уже не навчиться чогось нового, а мені ще є в чому прогресувати.

Я хочу стати абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі. Це моя мета, якої ще потрібно досягти. Навіть незважаючи на те, що в мене є чемпіонський титул WBC, у своєму серці я досі почуваюся претендентом».

Нагадаємо, наступним суперником Володимира Кличка повинен стати британець Тайсон Ф'юрі, який є обов'язковим претендентом за версією WBO.WBO зобов'язало сторони почати переговори 5 травня. Раніше повідомляли, що бій може відбутися в жовтні.

Вайлдер влітку проведе бій проти американця Моліни, а восени повинен зустрітися з Олександром Повєткіним, який, нокаутувавши Переса, став обов'язковим претендентом на пояс WBC.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram