>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ЗМІ: Маркевич може покинути "Дніпро"

Тренер і власник клубу по-різному дивляться на майбутнє команди

ЗМІ: Маркевич може покинути "Дніпро"
Фото: EPA/UPG

Мирон Маркевич може найближчим часом покинути «Дніпро». Імовірність цього - 90%, повідомляють джерела програми «Футбол News» на телеканалі «Футбол 1».

Причиною такого рішення Маркевича можуть стати серйозні розбіжності з власником клубу Ігорем Коломойським. За інформацією телеканалу, власник «Дніпра» не хоче виконувати свої обіцянки і виділяти гроші на трансфери. Коломойський вважає, що в команді повинна грати молодь, тому істотного посилення не потрібно.

Маркевич же вимагає придбати 3-4 гравців (лівого захисника, центрального півзахисника, гравця на позицію Коноплянки, нападника) і закрити всі заборгованості перед гравцями за преміальні.

Водночас портал Tribuna.com, посилаючись на свої джерела, повідомляє, що Маркевич ще не розмовляв докладно з Коломойським, а лише сформулював і передав свої побажання керівництву клубу. На початку наступного тижня менеджмент «Дніпра» зустрінеться в Женеві з президентом для обговорення всіх питань.

Маркевич не хоче залишати «Дніпро», де він заробляє більше за всіх українських тренерів - 2 мільйони доларів на рік. Крім того, в разі розриву контракту головному тренеру доведеться виплатити клубу один мільйон доларів компенсації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram