>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Ньюкасл" телефоном звільнив свого рятівника

Авторитетні гравці "Сорокам" не потрібні

"Ньюкасл" телефоном звільнив свого рятівника
Фото: gazeta.ru

«Ньюкасл» телефоном звільнив з клубу свого рятівника Хонаса Гутьєреса. Аргентинець, який перемігши рак, повернувся на поле і своєю грою витягнув «Сорок» з Чемпіоншипу: у матчі останнього туру проти «Вест Хема» (2:0) Гутьєрес забив гол і віддав гольову передачу. Понад те, саме Хонас, який має величезний авторитет, виконував роль тренера на футбольному полі і зміг налаштувати команду на останній матч. Не секрет, що під керівництвом Джона Карвера «Ньюкасл» перетворився на «банду» (гравці постійно билися між собою, а авторитет тренера дорівнював нулю). Як підсумок, «Сороки», здобувши лише 3 перемоги (3 нічиї) у 19-х останніх матчах сезону, дивом залишилися в АПЛ.

Разом з аргентинцем «Сорок» залишає інший ветеран - Раян Тейлор. Про те, яким чином «Ньюкасл» повідомив футболістів про те, що їм треба шукати нову команду, розповів саме Тейлор.

«Джон Карвер подзвонив і сказав, що клуб не запропонує мені новий контракт. Я спілкувався з ним - він мій хороший друг, з яким я провів багато часу поза клубом. Потім він попросив передати телефон Хонасу, що було неймовірним.

Карверу наказали це зробити. Очевидно, його засмутило те, що відбувається. Він здавався пригніченим, заявляючи хорошим професіоналам, які довго перебували у клубі, що їхній час добіг кінця. Я не звинувачую Джона, бо він виконував вказівки», - цитує слова Тейлора Sky Sports.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram