>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ЗМІ: "Рено" повернеться в Ф-1, купивши "Манор"

Французи придивляються до банкрута

ЗМІ: "Рено" повернеться в Ф-1, купивши "Манор"
Фото: EPA/UPG

"Манор" оголосив про запрошення колишнього технічного директора "Рено" Боба Белла, який буде консультантом команди. Новим головним інженером стайні був призначений Джанлука Пізанелло. Враховуючи, що двох даних фахівців раніше пов'язували з можливим поверненням заводської команди "Рено", Auto Motor und Sport, припускає, що саме колишню "Марусю" може викупити французьким концерном.

"Раптово дві людини, пов'язані з "Рено", опинилися у "Манорі". Команду можна купити за дешеву ціну. Вимоги кредиторів, "Феррарі" і "Макларена" були б незначними. Сумнів викликає лише інфраструктура. Насправді може бути тільки два варіанти подій: або "Рено" має намір створити заводську команду на базі "Манору", або проект заводської команди відкладено і фахівців відпустили у вільне плавання", - йдеться у повідомленні Auto Motor und Sport.

Нагадаємо, що в останні місяці активно обговорюється тема можливого повернення заводської команди "Рено". Серед потенційних кандидатів на покупку називали "Торо Россо" і "Лотус".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram