>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Англійські ЗМІ: Коноплянка домовився зі "Стоком"

Х'юз гарантував українцеві місце в стартовому складі

Англійські ЗМІ: Коноплянка домовився зі "Стоком"
Фото: EPA/UPG

«Сток Сіті» домовився з півзахисником "Дніпра" і збірної України Євгеном Коноплянкою про довгострокову угоду, повідомляє Sportsmole.

За інформацією німецького журналіста Андрія Брундича, пропозиція англійців виявилася кращою за інші, також тренер Марк Х'юз гарантував Коноплянці місце в основному складі. Раніше англійські ЗМІ повідомляли, що українець зажадав від босів «Гончарів» 3 млн фунтів за підписання контракту і місячний оклад у розмірі 100 тисяч фунтів. Такі умови зробили б Коноплянку найбільш високооплачуваним гравцем «Стоку».

Додамо, команда Х'юза в минулому сезоні фінішувала на 9-му місці. «Сток» вважають чи не останньою командою в АПЛ, яка грає в традиційній британській манері, тобто з акцентом на силовий тиск, флангову гру і довгі передачі. Лідерами команди вважаються шотландець Чарлі Адам, сенегалець Діуф і англієць Пітер Крауч.

Раніше повідомляли про інтерес до Коноплянки з боку менхенгладбахської «Боруссії», «Тоттенгема», «Роми». Також з'явилася інформація, що півзахисникові запропонували продовжити контракт із «Дніпром».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram