>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Вольфсбург" не дозволив Клоппу виграти трофей "на коня"

"Вовки" виграли перший Кубок у своїй історії

"Вольфсбург" не дозволив Клоппу виграти трофей "на коня"
Фото: EPA/UPG

Юргену Клоппу не вдалося виграти Кубок Німеччини у своєму останньому матчі на чолі "Боруссії". Його підопічні добре почали фінал проти "Вольфсбурга", відкривши рахунок вже на 5-й хвилині. Відзначився Обамеянг. Пропустивши, "Вовки" опинилися в нокауті, але Дортмунд добити суперника не зумів. Ройс, Кагава і той самий Обамеянг не реалізували хороші моменти.

Розплата настала в другій половині тайму. На 22-й хвилині Луїс Густаво, класно зігравши на випередження, добив м'яч у ворота "Боруссії" після сейву Лангерака. На 33-й хвилині нагадав про себе де Брюйне. Лідер "Вольфсбурга" ефектним ударом із середньої дистанції застав воротаря "Боруссії" зненацька. Добив дортмундців голландець Дост, який забив третій м'яч на 38-й хвилині.

У другому таймі "Боруссія" спробувала переломити хід гри, але марно. Бенальо впорався з ударами Мхітаряна, Обамеянга і Ройса. Після удару Кагави із 7-ми метрів м'яч влучив у штангу. Крім того, Дортмунд двічі небезпідставно претендував на пенальті, але арбітр був непохитний.

Таким чином, "Вольфсбург" уперше в історії виграв цей трофей. Раніше "Вовки" у своїй історії лише одного разу виходив у фінал турніру, поступившись в 1995 році менхенгладбахській "Боруссії" (0:3).

"Боруссія" - "Вольфсбург" 1:3

Голи: Обамеянг, 5 — Луїс Густаво, 22, де Брюйне, 33, Дост, 38

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram