>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Футболісти "Севільї": ми пишемо нову історію клубу

Унаї Емері виконав величезну роботу

Футболісти "Севільї": ми пишемо нову історію клубу
Фото: EPA/UPG

У середу «Севілья» учетверте у своїй історії (континентальний рекорд!) і вдруге поспіль виграла Лігу Європи. У фіналі іспанці переграли «Дніпро» - 3:2. Гравцем матчу за версією УЄФА став не колумбійський голеадор Бакка, який зробив дубль, а «диригент» Евер Банега.

«Ми знали, що буде важко, адже це фінал. Ми не чекали легкої прогулянки і були повністю зосереджені на своєму завданні. Ми знали, що нам протистоятиме серйозний суперник. Але ми віддали всі сили для перемоги, тому що відчували підтримку наших друзів і родичів.

У нас чудовий тренер. Він витискає з нас найкраще. Ми ніколи не розслабляємося - ні на полі, ні на лавці. У нас по-справжньому здорова конкуренція за місце в «основі». Унаї Емері повірив у мене, підтримав і допоміг мені прогресувати. Ми виграли фінал і здобули путівку в Лігу чемпіонів. Чого ще бажати?! » - розповів Евер в інтерв'ю порталу УЄФА.

Захисник «Севільї» Даніел Каррісу, який відіграв цього сезону ЛЄ «від дзвінка до дзвінка», похвалив «Дніпро»:

«Просто дивовижно, що ми робимо, - пишемо історію з цим клубом! Клубом, у якого великі амбіції і чудові вболівальники. Вони йдуть за нами на будь-який стадіон. Важко описати, що ми зараз відчуваємо, після того як двічі поспіль виграли трофей, який просто так нікому не дається. Це прекрасно для нас самих і для наших уболівальників. Ми дуже раді, що привеземо цей кубок в Севілью вже вчетверте.

Матч був важким. «Дніпро» не випадково вийшов у фінал, все по суті. Вони щільно пресингували, і треба віддати їм належне - вони забили першими і змусили нас оборонятися, а потім зрівняли рахунок. Наша головна сила - у згуртованості, в єдності.

Карлос Бакка зазвичай забиває і сьогодні скористався можливістю зробити дубль. Ми дуже за нього раді, сьогодні настала його черга бути головним героєм. Але коли ми перемагаємо, ми перемагаємо всі разом - від адміністратора з екіпірування до президента».

Захисник Алексіс Відаль також відзначив сильну гру «Дніпра»:

«Я казав, що якщо «Дніпро» зуміє здолати «Наполі», у нього будуть чудові шанси у фіналі. Сьогодні суперники підтвердили це сильною грою. Але я завжди вірив у нашу команду і знав, що все закінчиться добре.

Деякий час рахунок був 2:2, і це чудово для вболівальників. Вони побачили, що це рівний, напружений фінальний матч. Проте зрештою ми створили більше моментів і заслужено перемогли.

Зараз у нас дуже багато емоцій, але найголовніше, що в підсумку нас винагородили за наполегливу роботу. А що може бути приємнішою нагородою, ніж титул, який до того ж дарує пряму путівку в Лігу чемпіонів УЄФА?».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram