>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Калинич: у Європі не уявляють, який сильний "Дніпро"

Нікола впевнений у силі своєї команди

Калинич: у Європі не уявляють, який сильний "Дніпро"
Фото: gazeta.ru

Нападник «Дніпра» Нікола Калинич напередодні фіналу ЛЄ проти «Севільї» зазначив, що в Європі мало знають про українську команду:

«Люди кажуть, що ми щасливці. О так, нам пощастило, коли ми ледве пройшли «Хайдук» у кваліфікації. Далі нам пощастило в групі з «Інтером» і дуже пощастило перемогти «Брюгге». Ми були щасливі в матчах з «Аяксом» і «Наполі». Бажаю, щоб ми здолали «Севілью».

Три роки поспіль ми добре грали в єврокубках. Хіба ми були щасливцями в усіх розіграшах? Я сказав би, що ні. Торік нам відверто не пощастило в матчах із «Тоттенгемом» в 1/16 фіналу.

Люди не уявляють, наскільки сильний «Дніпро». Усі вболівальники тільки дивляться топ-5 чемпіонатів Європи - інші ліги їх не цікавлять», - цитує хорвата Goal.com.

Додамо, «Дніпро» насилу здолав груповий етап ЛЄ, обійшовши «Карабах» завдяки суддівській помилці: лайнсмен зафіксував неправильний офсайд і позбавив тим самим «Карабах» перемоги над «Інтером» в останньому турі групового турніру. У півфіналі проти «Наполі» дніпропетровці пройшли суперника завдяки м'ячу Селезньова з очевидного офсайду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram