>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гусєв: скарги "Шахтаря" на нас не діють

Кияни цього сезону не програли жодної гри

Гусєв: скарги "Шахтаря" на нас не діють
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" вперше з 2009 року виграло Прем'єр-лігу. Капітан "Шахтаря" Даріо Срна зазначив, що кияни просто скористалися проблемами "Шахтаря" через від'їзд із Донецька. Так само неодноразово висловлювався і Мірча Луческу.

Ветеран "Динамо" Олег Гусєв у свою чергу заявив, що "Шахтар" ніколи не визнає своїх поразок і вічно скаржиться:

"Перш за все, "Шахтар" - сильна команда. Якби це було не так - не виступали б вони в Лізі чемпіонів так, як їм це вдавалося, не виходили б із групи. Але всі знають, що у нас відбувається у футболі: що було десять років тому, що було п'ять років тому і як зараз.

Люди, які розуміються на футболі, знають, що зараз відбувається. І що відбувалося тоді. Зайвий раз нагадувати... Зараз від "Шахтаря" постійно звучить: "Ось, там дали пенальті, там видалили". Нехай згадають, що було попередні шість років, коли нас виганяли ні за що.

Просто в житті все повертається на своє місце. Ми стали чемпіонами. Стали заслужено, і, що найголовніше, я не пам'ятаю жодної гри, де б нам допомогли виграти. Жодної. Точно так само ми жодного матчу не програли. П'ять разів зіграли внічию, а решту виграли. Я сподіваюся, що так буде і наступного року.

У "Динамо" я 12 років. Луческу в "Шахтарі", здається, 10, чи щось близько того часу. Так ось, весь цей час я чую про те, що Федерація якась не така, судді якісь не такі і так далі. Ніколи ще не було такого, щоб вони програли і визнали свою слабкість. Тепер кажуть, що їх не люблять ніде, не так зустрічають, не так судять... Але ми звикли вже до цього, на нас це не діє. Якщо хочуть, нехай шукають причини поразок не в собі, а в комусь іншому. Звичайно, їм важко. Ніхто і не сперечається. Але що, "Динамо" в цьому винне? Точно ні".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram