>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Жеребкування "Ролан Гарросу": український слід

Нам узагалі не випадає говорити про вдале чи жорстке жеребкування

Жеребкування "Ролан Гарросу": український слід
Свитолина впервые в карьере может пробиться в 3-й круг "Ролан Гаррос"
Фото: EPA/UPG

У Франції відбулося жеребкування головного ґрунтового турніру сезону - "Ролан Гарросу". Про світові тенденції ми вже писали, час поговорити про українців.

Перша ракетка України Сергій Стаховський (52-й у світі) цілком може опинитися у другому колі, адже йому дістався умовно прохідній Рікардас Беранкіс (92-й). Литовець лише раз був представлений в основній сітці, але далі за стартовий матч не пройшов.

Олександрові Долгополову (68-й) пощастило значно менше. Можна навіть сказати - йому взагалі не пощастило. Уже в першому колі українець зіграє з "ґрунтовим хробаком" Ніколасом Альмагро. Обидва тенісисти намагаються повернути собі втрачені позиції, тож очевидного фаворита в матчі немає. У разі успіху Долго битиметься з Рафою Надалем. Оплески, завіса...

Зазначимо, що Ілля Марченко, як переможець кваліфікації, дізнається свого суперника трішки пізніше.

Переможців жіночої кваліфікації в нас не виявилося, а найкраща тенісистка країни Еліна Світоліна (19-та) спершу зіграє з бельгійкою Яніною Вікмайєр (79-та). У другому колі суперницею українки стане переможець протистояння Крунич/Путинцева.

А Леся Цуренко (67-ма) в першому колі зіграє з Бояною Йовановські (60-та). У разі успіху її майже напевне очікуватиме француженка Каролін Гарсія.

Зазначимо, що Катерина Козлова, яка також мала грати в основній сітці, знялася зі змагань.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram