>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Поки що про участь Криму в єврокубках не йдеться, - президент севастопольського клубу

УЄФА допоможе провести футбольний чемпіонат на анексованому півострові

Поки що про участь Криму в єврокубках не йдеться, - президент севастопольського клубу
Александр Красильников
Фото: xsport.ua

Найближчим часом кримські футбольні клуби не зможуть узяти участь у європейських турнірах. Однак місцеві футболісти отримають професійний статус. Про це заявив президент севастопольського футбольного клубу СКЧФ Олександр Красильников:

«Нас дуже тішить, що УЄФА і ФІФА хвилює футбол у нашому регіоні. На зустрічі ми розглянули найважливіші питання, основне з яких - статус футболістів, надання паспорта даних футболістам, які гратимуть у чемпіонаті Криму, який ми будемо запускати наприкінці серпня.

Кримські футболісти отримають статус професійних гравців. В УЄФА і ФІФА розуміють, що розвиток дитячого футболу неможливий без професійного футболу. Ми порозумілися в цьому питанні.

Протягом двох років про участь у єврокубках не може бути й мови, тому що це якраз той термін, коли ми будемо працювати, як кажуть, у поті чола, щоб увідповіднити кримський футбол вимогам УЄФА і ФІФА».

Нагадаємо, раніше повідомляли, що УЄФА буде курирувати професійний футбол на анексованому півострові. У Криму буде створено лігу, до якої увійдуть 8 команд.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram