>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фани "Дніпра" звинуватили клуб в зраді через квитки на фінал Ліги Європи

Керівництво клубу не хоче продавати квитки ультрас

Фани "Дніпра" звинуватили клуб в зраді через квитки на фінал Ліги Європи
Фото: EPA/UPG

Фанати «Дніпра» звинуватили керівництво клубу в недотриманні домовленостей про поширення квитків на фінал Ліги Європи. Ультрас на своїй сторінці у «ВКонтакте» оприлюднили відкритий лист:

«На підставі усних домовленостей між активом ультрас і керівництвом клубу організували запис для придбання квитків. Складали списки, збирали гроші, подавали в каси, і на підставі цих списків ми мали отримати квитки. На сьогодні людей у списках понад 1000! Квитків нам надали удвічі менше, і сьогодні повідомили про те, що квитків більше не буде! За інформацією, отриманою від польської сторони, для «Дніпра» було виділено 8000 квитків! Побічно цю інформацію нам підтвердили джерела в Україні! Питання до керівництва клубу: «Де решта квитків?! Чим зумовлене таке наплювацьке і байдуже ставлення до вболівальників?»

З урахуванням ситуації, що склалася, дії керівництва клубу вважаємо необґрунтовано непорядними! Ви показуєте себе як люди, чиїм словам не можна довіряти і на чию підтримку не можна розраховувати. Через сформовану ситуацію хочемо Вам повідомити таке: «Ми так само скасовуємо всі усні домовленості з клубом! Більше не беремо на себе відповідальності за організацію безпеки і на стадіоні, і за його межами! Не відповідаємо за моральне і смислове навантаження всього, що буде відбуватися на трибуні, не відповідаємо за вчинки і поведінку людей, які в ситуації, що склалася, почуваються зрадженими», - йдеться у зверненні фанатів «Дніпра».

Нагадаємо, фінальний матч Ліги Європи «Дніпро» - «Севілья» відбудеться 27 травня у Варшаві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram