>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Український екс-чемпіон світу Сенченко влітку завершить кар'єру

В'ячеслав проведе прощальний поєдинок

Український екс-чемпіон світу Сенченко влітку завершить кар'єру
Фото: hotsport.com.ua

Екс-чемпіон світу за версією WBA у напівсередній вазі українець В'ячеслав Сенченко (36-2, 24 КО) заявив, що найближчим часом завершить кар'єру. В'ячеслав, який раніше боксував під егідою Союзу Box Promotion (промоутерська компанія з Донецька), заявив, що має намір провести ще один бій:

"Зараз іде розмова про те, щоб я провів заключний бій. У принципі я вже готовий до завершення кар'єри. Один бій - і завершувати кар'єру.

Бій швидше за все пройде у Києві. Це буде влітку, швидше за все в липні. Суперника наразі немає і остаточного рішення про те, що буде бій, теж немає. Ще півроку-рік тому я хотів хороших боїв, але зараз я не бачу сенсу зустрічатися з сильними боксерами і підніматися в рейтингу. Це завершальний бій, на ньому я хочу подякувати усім глядачам, показати їм свій останній бій і закінчити кар'єру.

Чому? По-перше, вік, мені цього року виповнилося 38 років. По-друге, я розумію, що у кожного є свій час, є багато молодих хороших боксерів. Я поїхав з Донецька у зв'язку з ситуацією, що склалася, тобто змінилася база, змінилося життя трохи в інший бік. Там я повністю присвячував себе боксу. Тут мені, крім боксу, доводиться працювати. Але я не можу суміщати кілька видів діяльності. Якщо я працюю, значить, я працюю. Якщо я тренуюся, значить, я тільки тренуюся. Плюс із віком на мені позначаються травми. Лікті у мене дуже сильно болять. Останні два-три бої мені було важко проводити. Вирішив, що всьому свій час, потрібно вже закінчувати".

Нагадаємо, В'ячеслав у 2013 році володів чемпіонським поясом IBF. Однак 26 жовтня 2013 року його нокаутував Келл Брук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram