>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Росія знищила США на хокейному ЧС

У фіналі підопічні Знарка битимуться з несамовитою Канадою

Росія знищила США на хокейному ЧС
Фото: EPA/UPG

Збірна Росії розбила США у півфіналі ЧС. У третьому періоді підопічним Знарка вдалося закинути у ворота суперників 4 шайби. Переломним у грі став гол Сергія Мозякіна. Один з кращих форвардів КХЛ, підхопивши шайбу у своїй зоні, неперевершено кинув з середньої дистанції в "дев'ятку" воріт США. Через три хвилини вдалося відзначитися Овєчкіну - форвард "Вашингтона" тільки напередодні матчу прибув у розташування збірної. Добили суперника Щипачев і Малкін.

Відзначимо, кращим гравцем матчу визнали голкіпера Росії Сергія Бобровського, який здійснив 35 сейвів. Багато в чому завдяки блискучій грі голкіпера Росії вдалося вистояти у другому періоді, коли США провели серію потужних атак. Додамо, крім сейвів Бобровський заніс до свого активу і результативну передачу - саме він почав гольову атаку Мозякіна.

У фіналі, який відбудеться в неділю, Росія зустрінеться з неймовірною Канадою. У суботу північноамериканці переграли Чехію. Фаворитом майбутньої битви вважається саме Канада, яка здобула на ЧС 9 перемог у 9-ти іграх. Росія ж у групі програла США та Фінляндії.

США - Росія 0:4 (0:0, 0:0, 0:4)

Шайби: 47:17 Мозякін (Бобровський) - 0:1; 50:18 Овєчкін - 0:2; 55:28 Щипачев (Кулемін, Мозякін) - 0:3; 58:35 Малкін (Овєчкін - п.в.) - 0:4

Канада - Чехія 2:0 (1:0, 1:0, 0:0)

Шайби: 08:40 Холл (Еберле, Кросбі) - 1:0; 29:02 Спецца (Дюшен, Хемьюс) - 2:0

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram