>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ФФУ не скасувала "гірчичник" Ракицького, - Луческу

Федерація завжди ухвалювала рішення не на користь "гірників", упевнений Містер

ФФУ не скасувала "гірчичник" Ракицького, - Луческу
Фото: comments.ua

Мірча Луческу повідомив, що КДК ФФУ відхилив протест «гірників» на жовту картку Ракицького:

«Шкода, що через дискваліфікацію відсутні два гравці: Луїс Адріано і Ракицький. Дуже легко отримали ці необов'язкові картки. Таких моментів буває десять за матч. І комісія, до якої ми звернулися, не анулювала картку Ракицькому, вирішивши, що це не очевидний момент для скасування. Але я й не чекав на щось інше.

За 11 років, які ми перебуваємо тут, комісія, яка вирішує ці моменти, і Федерація не були на нашому боці. Телевізійні повтори завжди були проти нас - і з «Арсеналом», коли Фернандіньо вистрибнув і рукою нібито вдарив футболіста, отримавши потім за це дискваліфікацію.

Можна згадати момент з Тайсоном, коли він м'ячем вдарив Ярмоленка. Степаненка, коли він говорив і поруч був мікрофон, а суддя нічого не чув, нічого не зробив. Але нічого не було. Ніхто не покараний. У тому числі футболіст, який поламав Фернандіньо, який не грав потім півроку, якщо пам'ятаєте.

Також не покарали Калинича, коли вдарив Степаненка ліктем і в Тараса пішла кров. Багато інших моментів, до яких не хотілося б повертатися.

В останньому матчі можна було б згадати момент Віди, який жорстко пішов проти Лазича, і довелося його міняти. А Віда навіть не отримав за це картку. Хоча мусив! Мусив отримати дискваліфікацію на тривалий час».

Нагадаємо, напередодні матчу «Шахтар» - «Динамо» КДК ФФУ скасував «гірчичник» Ярмоленкові через «очевидну помилку арбітра», дозволивши Андрію

взяти участь у матчі. У підсумку «Шахтар» звернувся до КДК ФФУ з апеляцією на попередження Ракицькому, Тайсону і Дентіньо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram