>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Дніпро" звільнив Бенітеса, - іспанські ЗМІ

Рафа після гри заявив, що Селезньов забив "неправильні" голи

"Дніпро" звільнив Бенітеса, - іспанські ЗМІ
Фото: EPA/UPG

Рафаель Бенітес подав у відставку з поста головного тренера "Наполі" після поразки від "Дніпра", повідомляє іспанська Marca.

Нібито Бенітес після матчу мав розмову з президентом клубу Ауреліо де Лаурентісом. Підсумком цієї бесіди і стала відставка "Шахіста" - Рафу звільнять після закінчення сезону, в якому "Наполі" залишилося провести три матчі Серії А.

Нагадаємо, в чемпіонаті Італії "Наполі" веде боротьбу за місце у Лізі чемпіонів з "Лаціо". Можливо, доля путівки в головний європейський турнір вирішиться в останньому турі, коли команди зіграють між собою. Наразі римляни випереджають конкурентів на 3 очки.

Додамо, після поразки від "Дніпра" Бенітес поскаржився на арбітраж:

"Я думаю, що протягом двох матчів ми створили достатньо моментів. Розчарований, що після стількох можливостей, які ми мали, все вирішив лише один гол.

Команда мала шанси забити, але не скористалася ними. Звичайно, Ігуаїн - це центральний нападник, люди чекають від нього голів, але ми виграємо і програємо разом.

Після матчу усі гравці були розчаровані, адже ми могли проявити себе краще. Селезньов потягнув Брітоса за футболку під час голу, це серйозно, але ми не можемо щось змінити. Вони пройшли у фінал, а ми - ні. Голи "Дніпра" в обох матчах не мали зараховувати, це могло змінити все. Але факт у тому, що ми самі мусили забивати. "Наполі" був недостатньо хорошим біля чужих воріт".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram