>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Захисник "Юве" дістався до свого п'ятого фіналу ЛЧ

Підняти кубок над головою французові вдалося тільки раз

Захисник "Юве" дістався до свого п'ятого фіналу ЛЧ
Фото: EPA/UPG

Учора «Ювентус» сенсаційно вийшов у фінал ЛЧ, прибравши з дороги «Реал». Для французького легіонера «Синьйори» Патріса Евра це буде вже п'ятий фінал ЛЧ. Француз раніше діставався до вирішального поєдинку у складі «Монако» (поразка від «Порту») і «Манчестера Юнайтед» (одна перемога і дві поразки - причому обидві від «Барси»). Після матчу Патріс заявив, що мріє про перемогу в турнірі:

«Щоразу, коли я граю в цьому турнірі, вірю в можливості своєї команди зіграти у фіналі, чи це «Монако», чи МЮ, чи «Ювентус». Не надто важливо, що це мій п'ятий фінал - я просто хочу виграти трофей.

Це буде важка гра. Типова зустріч Давида проти Голіафа. Однак у футболі не можна нічого знати наперед. Коли я грав проти «Барселони» у фіналі за МЮ, то вони мали прекрасний склад. Зараз у них на лінії атаки є Мессі, Неймар і Суарес, які можуть зробити різницю. Ми повинні бути готові.

Суарес? Я без проблем потисну йому руку, але потрібно переконатися, що він визнає моє існування».

Нагадаємо, граючи в Англії, Евра і Суарес регулярно скандалили між собою. Патріс стверджував, що під час ігор Луїс ображав його, обзиваючи «негром».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram