>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Найкращий тенісист України позиватиметься до поляка через звинувачення в "договірняку"

Не так давно за Сергієм значився ще один "дивний" матч

Найкращий тенісист України позиватиметься до поляка через звинувачення в "договірняку"
Фото: EPA/UPG

Перша ракетка України Сергій Стаховський (52-й у світі) у другому колі "Челленджеру" у французькому Бордо несподіваного програв французові Жонатану Ейзеріку, який займає лише 301-ше місце в рейтингу ATP. До того ж, вирішальний сет Стахо взагалі віддав "під нуль" - 6:7, 0:6.

Після матчу польський уболівальник Андрій Сучанек звинуватив нашого тенісиста у "здачі" матчу.

Стаховський на своїй

сторінці у "Фейсбуку" відреагував блискавично: "Ти намагаєшся бути добрим до людей. Витрачаєш час на фото, автографи, а потім вони звинувачують тебе в тому, чого ти ніколи не робив. Але цього разу буде по-іншому.

Цього разу я подам на цього хлопця до суду за заподіяння збитків моїй репутації. Буду подавати позов у Німеччині, наскільки я розумію, цей хлопець там працює"

.

Зазначимо, що LB.ua зовсім недавно поставив під сумнів інший матч за участю українця - в першому колі турніру в Мюнхені проти росіянина Ледовських. Українець розбив суперника у двох сетах з розгромним рахунком 6:0, 6:0. Ледовських при цьому представник 5-ї сотні рейтингу. Начебто все логічно. Але окремі букмекерські контори за кілька годин до початку матчу прибрали його зі своїх розкладок.

"Від ранку коефіцієнти почали різко падати... На фору -5.0 Стахо спочатку давали 1.83. Потім усе почало валитися - і взагалі зняли матч", - прокоментував LB.ua ситуацію один з гравців на ставках

.

Щодо матчу з Ейзеріком, то Сергій своєю активністю щонайменше привернув увагу до проблеми контролюючих органів. І якщо їхня перевірка нічого не виявить, доведеться Сучанеку перепрошувати. Щонайменше.

Додамо, що в українському футболі навесні - бум на "договірняки". Про це говорять усі,

навіть тренери команд, але ФФУ поки що мовчить.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram