>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу чекають у російській Прем'єр-лізі

Містер ще не прийняв рішення про своє майбутнє

Луческу чекають у російській Прем'єр-лізі
Фото: EPA/UPG

До Мірчі Луческу проявляють інтерес не тільки турецький "Фенербахче", але й російські клуби. Про це повідомив агент головного тренера "Шахтаря" Аркадій Запорожану:

"Наразі зацікавленість у Луческу проявляють турецькі та російські клуби. Турецькі ЗМІ не раз повідомляли про те, що Луческу вирішив покинути "Шахтар", але це не так. Наразі Мірча - тренер команди і жодного рішення про його майбутнє не прийнято".

Нагадаємо, минулого тижня Луческу заявив, що планує залишитися в "Шахтарі". Згодом в інтерв'ю турецьким ЗМІ Мірча сказав, що хоче покинути Україну. Водночас румунські ЗМІ повідомляють, що Містер прийме рішення після того, як ФФУ визначиться з форматом майбутнього чемпіонату - Луческу наполягає на двораундовому турнірі.

Додамо, у Росії Луческу може очолити "Спартак". Президент московського клубу Леонід Федун давно, за повідомленнями російських ЗМІ, симпатизує Містеру. Також не виключений варіант із московським "Динамо" - позиції Станіслава Черчесова в одному з найбагатших клубів тамтешньої Прем'єр-ліги досить хиткі. А ось "Локомотив", який зараз шукає нового тренера (Божович подав у відставку), навряд чи зможе зацікавити Луческу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram