>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Глазков через бій буде готовий до поєдинку з Кличком, - Клімас

Бій українських суперваговиків навряд чи буде цікавий американському глядачеві

Глазков через бій буде готовий до поєдинку з Кличком, - Клімас
Фото: http://www.sportonline.ua

Менеджер українського боксера В'ячеслава Глазкова Егіс Клімас в інтерв'ю журналістам розповів про те, що його вихованець через один бій може зустрітися з Володимиром Кличком.

"В'ячеслав у Флориді, там з'явилася можливість, він відкриває свій зал. Потроху тренується, готується. Розглядаємо різні варіанти щодо наступного бою. Не можна проґавити момент - зараз Глазков є офіційним претендентом на титул IBF, яким володіє Володимир Кличко, який зараз проводитиме обов'язкові захисти за лінією WBA і WBO. І наступний обов'язковий захист IBF у нього через бій. А там вже Глазков буде готовий на цей поєдинок. Ми теж, напевно, проведемо один бій до цього, і будемо чекати Володимира Кличка, який має захистити свої титули, швидше за все, проти Тайсона Ф'юрі. Упевнений, буде цікаво подивитися на бій Кличка з Глазковим. Єдина може виникнути проблема - кому показувати цей бій. Україні він точно не потрібен, а в Америці не думаю, що HBO буде зацікавлений у поєдинку. Доведеться, можливо, їхати до Німеччини. Але подивимося, треба ще дожити до цього моменту", - зазначив Егіс.

Нагадаємо, не так давно В'ячеслав Глазков переміг "за очками" американця Стіва Каннінгема. Північноамериканські ЗМІ зазначають роботу промоутера українця Кеті Дува - В'ячеслав провів три рівні бої, у яких судді присудили йому перемогу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram