>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Німецькі ЗМІ: Гвардіола влітку поїде в Англію

Мюнхенський етап у кар'єрі Пепа добігає кінця

Німецькі ЗМІ: Гвардіола влітку поїде в Англію
Фото: globallookpress.com/Imago/Jan Huebner

Головний тренер "Баварії" Хосеп Гвардіола влітку очолить "Манчестер Сіті", повідомляє Bein Sports з посиланням на джерело, ознайомлене із ситуацією.

Повідомляється, що Пеп вже досягнув попередньої угоди з керівництвом "городян". Англійці пропонують каталонцю 22 мільйони євро на рік плюс бонуси.

Нагадаємо, що Гвардіола на чолі "Баварії" вперше за свою тренерську кар'єру зазнав трьох поразок поспіль, поступившись "Байєру" (0:2), "Барселоні" (0:3) і "Аугсбургу" (0:1). До того ж в Мюнхені у Пепа не все гладко. Місцева преса повідомляє, що боси "Баварії" розчаровані каталонцем. Гвардіола, володіючи величезним кадровим потенціалом та фінансовою міццю, двічі виграв Бундеслігу, але от підкорити Лігу чемпіонів не зміг. Торік "Баварію" принизив "Реал" у півфіналі ЛЧ. У цьому сезоні мюнхенці зазнали нищівної поразки від "Барси". Поразка 0:3 на "Ноу Камп" залишає "Баварії" тільки примарні шанси на перемогу за сумою двох ігор.

Водночас "Ман Сіті" зараз шукає нового тренера. Чилієць Мануель Пеллегріні, який рік тому виграв Прем'єр-лігу, в червні, ймовірно, покине команду. "Інженер" побудувати в Манчестері "Барселону" (саме таке завдання поставили перед тренером шейхи) не зумів. Директор "городян" Бегірестайн (давній партнер Гвардіоли по "Барсі") виступає саме за кандидатуру Пепа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram