>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Капелло обурили божевільні слова глави РФС: не треба мені розповідати про 9 травня

Батько Фабіо воював у Хорватії і рік провів у концтаборах

Капелло обурили божевільні слова глави РФС: не треба мені розповідати про 9 травня
Фото: EPA/UPG

Головний тренер збірної Росії Фабіо Капелло висловив обурення заявою президента РФС Миколи Толстих з приводу заборгованості з зарплати. Толстих "попросив" італійця не тиражувати фінансове питання напередодні 9 травня. Понад те, бос РФС порекомендував Фабіо не скаржитися, а подивитися на російських пенсіонерів, які не можуть похвалитися такою зарплатою як в італійця.

"Мене безмежно обурили некоректність і безумство слів президента РФС. Я не претендую на більше, ніж прописано в контракті, підписаному ним самим, і не намагаюся зв'язати чергову невиплату зарплати у належний термін з великим святом, яке шанують у всьому світі, в Італії і в моїй родині особисто.

Мій батько провів у концентраційному таборі більш ніж рік і вийшов звідти після війни з вагою 48 кілограмів! Тому не треба, пане президенте РФС, читати мені лекції про те, що за свято 9 травня", - сказав Капелло.

Раніше агент Капелло заявив, що заборгованість з боку РФС погасили за заниженим курсом валют. Також він не виключив можливість звернення до суду. Зарплата Капелло становить 7 мільйонів євро на рік.

Батько тренера Геррино Капелло був лейтенантом артилерії в італійській армії, що воювала на боці гітлерівської Німеччини на території нинішньої Хорватії. У 1943 році, коли Італія вийшла з війни після повалення Беніто Муссоліні, італійські військові частини роззброїли, а їхніх учасників заарештували і відправили у концтабори. За наступні два роки війни Герріно Капелло пройшов сім концтаборів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram