>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Новий глава КДК ФФУ: до чого тут гроші? У Федерації мають працювати юристи

За Маніва проголосував Конгрес

Новий глава КДК ФФУ: до чого тут гроші? У Федерації мають працювати юристи
Фото: matchday.ua

Новим главою КДК ФФУ, після обрання Андрія Павелка президентом Федерації, став Денис Манів. Новий керівник ключового комітету у ФФУ в інтерв'ю Matchday розповів, чому вирішив піти "у футбол":

"Новий склад КДК? Це не моя команда, це наша команда! Усі, в принципі, відомі. Природно, це юристи. Щодо мене, згідно з правилами і статутом, я як голова комітету повинен мати вищу юридичну освіту. Я її маю, у мене успішна юридична фірма, працює на ринку понад 10 років.

Робота в ФФУ? Мені це дуже цікаво. У мене все нормально з доходами, з декларацією - повірте, все добре в цьому сенсі. Треба буде - покажу. Все у житті у мене прекрасно, добре. Просто я люблю займатися цікавими для мене речами. Всі 10 років я займався представництвом інтересів у суді - компаній, фізичних осіб. Був захисником, скажімо так. А тут я увійшов до органів правосуддя - трохи з іншого боку.

До чого тут знайомства? В органах правосуддя має бути професійний юрист, який має певний досвід роботи. Про це кажуть усі регламентні документи. У мене такий досвід роботи є. У моєї компанії бездоганна репутація - це я відверто заявляю. Я є віце-президентом федерації Одеської області, віце-президент федерації футболу в Іллічівську. Я з Іллічівська взагалі родом. Якщо говорити відверто, я вболівав за "Портовик"! Була така команда, на жаль, у 2003 році припинила своє існування.

Взагалі я гандболіст у минулому. Але люблю футбол, граю, допомагаю розвитку футболу в місті Іллічівську. Я маю зв'язок із футболом і намагаюся розвивати його в регіоні. За мене проголосував конгрес, подивившись моє резюме, кандидатуру".

Нагадаємо, новий склад КДК ФФУ вже "відзначився", створивши прецедент в українському футболі - "гірчичник" динамівця Ярмоленка скасували через "явну помилку" рефері Швецова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram