>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Грозний: не бачу сенсу працювати в "Говерлі" - я не вірю футболістам

Досвідчений тренер хоче покинути Ужгород

Грозний: не бачу сенсу працювати в "Говерлі" - я не вірю футболістам
Фото: footballfans.com.ua

Головний тренер «Говерли» В'ячеслав Грозний зізнався, що готовий покинути команду наприкінці сезону, повідомляє Matchday: 

«Ми не зірвемо кінцівку чемпіонату України і закінчимо турнір, чого б це не вартувало. Будемо їздити на матчі навіть на волах, якщо знадобиться. Є стратегія клубу, яка тепер передбачає, що вже треба давати можливість грати тим, хто буде виступати в команді наступного сезону.

Ми, тренери, на жаль, не знаємо, що відбувається у нас за спиною. Якщо футболістам не платять по 11 місяців зарплату, можна про що завгодно думати. Які коефіцієнти в тоталізаторі? Звідки ця зараза, що приймають ставки навіть на матчі юнацьких команд? Навіщо?

Футболісти вже не вірять мені, я не вірю футболістам. Розбите горнятко не склеїти. Звичайно, і я цього не приховую, якщо буде інша гідна пропозиція, прийму її. Про свій штаб можу сказати тільки одне - ми працювали чесно. На 99%, швидше за все, якщо становище не зміниться, покину «Говерлу». Не бачу сенсу в такій ситуації працювати далі. Уже рік немає зарплати, і ще один рік безкоштовно попрацювати? Не буду приховувати, що якби мені виплатили борги, напевно, вже пішов би з «Говерли».

Із Нестором Шуфричем і його сім'єю в мене добрі стосунки. Це єдині люди, яких реально турбує доля закарпатського футболу. Але після того як нам виплатять борги, будемо підбивати підсумки і говорити про майбутнє».

Нагадаємо, раніше в ужгородському клубі підозрювали своїх гравців у нечесній грі проти «Зорі» (1:2).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram