>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шацьких: у "Говерлі" футболісти живуть за принципом "повний пансіон власним коштом"

В Ужгороді вже рік не платять зарплату гравцям

Шацьких: у "Говерлі" футболісти живуть за принципом "повний пансіон власним коштом"

Керівництво «Говерли» вирішило усунути від ігор до кінця сезону трьох досвідчених гравців - Шацьких, Хомина і Герасим'юка. Шацьких вирішив розповісти про непросту ситуацію в ужгородському клубі:

«Причину озвучив В'ячеслав Грозний, який переказав слова віце-президента клубу, котрий попросив тренера, щоб нас трьох до кінця сезону більше не залучали. Але це не означає, що нам заборонено тренуватися. А чому було таке прохання Олександра Шуфрича, я не знаю.

Чи намагався поговорити з віце-президентом клубу? В останні дні - ні. Тому що я вже багато разів робив це раніше, але без особливого успіху. Відносно недавно намагався домогтися зустрічі в Києві, щоб зустрітися і докладно обговорити всі нюанси. Але нічого не вийшло, а сідати на телефон і "наярювати" зараз особливого сенсу не бачу. Чесно, жодного логічного пояснення в голові не виникає. Напередодні нашої розмови дивився всі оглядові футбольні передачі на нашому телебаченні, бачив інтерв'ю віце-президента, але причин його рішення не знаходжу.

Коли я востаннє бачив зарплату? Скоро будемо відзначати велику дату. Рівно рік. Щось, звичайно, давали, але якось незрозуміло - частина одного місяця, ще якийсь шматочок другого. Преміальні? Щось комусь дали, але відповідаючи на ваше попереднє питання, я мав на увазі повноцінну місячну зарплату. Немає у нас жодних умов.

Так, щоб не розпливатися думками, наведу простий приклад: у клубі немає пральні. Тобто брудну форму ми веземо додому і перемо самі. Годують виключно в день від'їзду на матч. Живемо за принципом «повний пансіон власним коштом».

Нагадаємо, раніше й інші гравці «Говерли» заявляли, що клуб 10-12 місяців не платить їм зарплату. Зараз у стартовому складі ужгородців грають переважно орендовані гравці «Динамо», яким зарплату платить київський клуб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram