>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маркевич: з "Наполі" буде цікаво зіграти

У неаполітанців потужна атака

Маркевич: з "Наполі" буде цікаво зіграти
Фото: ФК "Днепр"

У четвер «Дніпро» в Неаполі проведе перший півфінал ЛЄ проти місцевого «Наполі». Сьогодні дніпропетровці вилетіли до Італії. Мирон Маркевич заявив, що вирішальною в протистоянні стане психологія:

«Настрій цілком нормальний. У півфіналі Ліги Європи граємо з хорошою командою. «Наполі» - найсильніша команда з тих, з ким ми грали. Можливо, крім «Інтера». Тим паче, буде цікаво зіграти.

Що буде визначальним у першій частині протистояння? Думаю, психологія. Головне - щоб футболісти виконали те, що ми хочемо, і продемонстрували свої найкращі якості. Я розумію, що в «Наполі» серйозна атака, тому важливо, щоб ми надійно зіграли з перших хвилин у середині поля і в обороні.

Я не перший рік працюю у футболі, але чесно кажучи, стільки відповідальних матчів за короткий проміжок часу ще не мав. Звичайно, це приємно. Потім буде що згадати».

Зазначимо, в першій грі «Дніпру» не допоможе Шахов, який отримав травму в грі з «Чорноморцем». До кінця року вибув Роман Зозуля, якого прооперували минулого тижня в Німеччині.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram