>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Алієв: людям цікаво стежити за моєю грою в "Русі"

Досвідчений футболіст сумнівався перед переходом в аматори

Алієв: людям цікаво стежити за моєю грою в "Русі"
Фото: www.sport-express.ua

Колишній півзахисник київського "Динамо" і збірної України Олександр Алієв поділився подробицями свого переходу в аматорський "Рух" (Львівська область):

"Десь я трохи не те що боявся, а сумнівався. Але поспілкувався з президентом "Руху", а ми давно один одного знаємо - він висловив свою думку, я висловив свою. Родичі мені також підказали. І я, нарешті, вирішив: а чому б і ні? Поїду, пограю, потренуюсь. Тим більше, я знаю, що тут прекрасні умови, хороша команда, чудовий колектив. Тому на аматорський статус закрив очі і приїхав. Як кажуть, можна зробити крок назад, щоб потім зробити два вперед.

Я не боюся отримати травму у змаганнях аматорів, як не бачу проблеми у тому, що тут не кращі за якістю поля. Якщо поля гірше, то це теж певний позитив. Стану технічнішим, а навчуся краще приборкувати м'яч. Зроблю усе можливе, щоб він прилипав до ноги і не відскакував.

Тут людям цікаво дивитися на мою гру. Підходять, фотографуються, беруть автографи. Свого часу, коли я грав у "Динамо" і збірній, то був на слуху - ось і результат. Це нормально. У дитинстві я вболівав за "динамівців", і мені було приємно підійти до того самого Хацкевича, Шовковського, до всіх тим хлопців, про яких говорили Україна і Європа".

Нагадаємо, у грудні Алієв розірвав контракт з "Анжі" і відтоді ніде не грав.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram