>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: Мбокані продемонстрував свою неповагу до "Динамо"

Ігор Суркіс робив усе, щоб у конголезця був гарний настрій

Ребров: Мбокані продемонстрував свою неповагу до "Динамо"
Фото: segodnya.ua

Наставник "Динамо" Сергій Ребров прокоментував відверте інтерв'ю Дьюмерсі Мбокані, у якому конголезець розкритикував тренера і заявив про своє бажання залишити Україну:

"Треба почати з того, що Мбокані вирішив звернутися до ЗМІ, щоб розповісти про ситуацію. Вважаю, що вже тільки це геть неправильно. І Дьюмерсі має це розуміти сам, якщо він каже, що усією душею з командою й абсолютно всі його тут люблять. Я зрозумів би таке його інтерв'ю, якби воно вийшло після закінчення сезону, коли кожен може висловити свою думку, підбити якісь підсумки.

Почнемо зі слів Мбокані про те, що, приїхавши в розташування "Динамо" після Кубка Африки, він не розумів, що відбувається. Але ж не секрет, і про це багато писали, що саме після завершення виступів на Кубку Африки Дьюмерсі вирішив взяти собі відпустку. У результаті Мбокані прибув у наше розташування тільки після матчу з "Генгамом". Були розмови про його мікротравму, але із цією мікротравмою він спокійно грав на Кубку Африки. Нічого про це Дьюмерсі зараз не каже... А лікувався він потім близько місяця.

Далі. Мбокані відверто лукавить, коли каже, що всі футболісти нашої команди його підтримують. Самі хлопці питали в мене: "А де він?" Якщо він так любить "Динамо" і "динамівських" уболівальників, як стверджує про це у своєму інтерв'ю, то він має щось віддавати цій команді, клубу, який справно виплачує йому зарплату. Причому чималу зарплату в наш непростий час!

Я знаю, що Дьюмерсі досить часто ходить до президента і просить якісь гроші наперед. Президент робить усе для того, щоб у футболіста був гарний настрій, а таким своїм інтерв'ю у відповідь Мбокані, думаю, показує, що йому насправді команда байдужа.

Ще одне. Мбокані каже, що минулого сезону усе робив для "Динамо". Каже про це як аргумент на користь того, що він має грати у складі. У будь-якій європейській команді, яка поважає себе і хоче домагатися вагомих результатів, є серйозна конкуренція. "Динамо", впевнений, саме такою командою і є".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram