>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Анчелотті: ми можемо пройти "Юве", зігравши двічі внічию

Карло повертається додому

Анчелотті: ми можемо пройти "Юве", зігравши двічі внічию
Фото: EPA/UPG

Сьогодні в Турині відбудеться півфінал ЛЧ "Ювентус" - "Реал". Напередодні матчу Карло Анчелотті, який раніше успішно працював зі "Старою Синьйорою", розповів про підготовку "Галактікос" до майбутнього матчу:

"З Роналду все гаразд, у суботу він зіграв добре. Бензема не візьме участі в матчі, але у нас гарна атака. Чичарито у гарнй формі.

Коли Чичарито грає як зараз, жодних проблем немає. Він дуже нам допоміг. Він був готовий, коли я підняв його до складу, і став для нас важливим гравцем. Зараз він на піку форми, і нам варто насолоджуватися цим.

Бейл у чудових кондиціях. У нього була невелика травма, і ми дали йому час відновитися. Він готувався, у матчі з "Севільєю" ми дали йому пробігтися півгодини, і Гарет виглядав свіжішим.

Ми впевнені, що нам під силу вийти у фінал, і зробимо все для цього. Так, можна пройти далі навіть після двох нічиїх. Але це не означає, що завтра ми зіграємо на нічию.

Я вже визначився зі стартовим складом, але вам не скажу. Ми хочемо знову грати у фіналі, і нас від цього відділяє 180 хвилин.

Я читав, що Андреа Пірло ставиться до мене, як до батька. Я ж до нього ставлюся, як до брата".

Нагадаємо, Анчелотті не жалував Чичарито під час сезону. Однак травма Бензема змусила італійця поставити у стартовий склад мексиканця. У підсумку Чичарито забив єдиний м'яч у чвертьфінальному протистоянні з "Атлетіко". Крім того мексиканець зробив дубль у матчі Прімери проти "Сельти" (4:2).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram