>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кварцяний: за нічию з "Шахтарем" дозволю своїм гравцям усе

Луцька команда відкинула "гірників" на третє місце

Кварцяний: за нічию з "Шахтарем" дозволю своїм гравцям усе
Фото: gazeta.ru

У понеділок "Волинь" зіграла внічию з "Шахтарем" (0:0). Після матчу наставник лучан Віталій Кварцяний порівняв своїх вихованців із гладіаторами:

"Найголовніше у футболі - коли команди ведуть серйозну гру, коли всі футболісти максимально віддаються. Тоді навіть нічийний результат виглядає по-футбольному цікавим. Матч був напруженим з перших хвилин. Важко грати з такою командою, як "Шахтар". Те, про що ми просили - тримати гру по максимуму перед собою, не давати глибину атаки, - не завжди виходило. Але у більшості ситуацій хлопці старалися виконувати те, про що ми домовилися.

Сьогодні нам трохи пощастило. Але у футболі так буває! Можна вважати, що щастить тим, хто хоче реалізувати свої позитивні плани. Сьогодні нам вдалося порадувати вболівальників. Для того ми і граємо, щоб люди йшли на стадіон і йшли з гарним настроєм. Команда постаралася, і це дуже важливо.

Що дозволю сьогодні футболістам після матчу? Усе дозволю! Як гладіаторам після боїв. Тим, хто залишився в живих, дозволяли вино, жінок - так і нашим гравцям, дозволю все".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram