>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Говерла" заборонила грати Шацьких і Ко

В Ужгороді почалося "полювання на відьом"

"Говерла" заборонила грати Шацьких і Ко

В ужгородській "Говерлі" черговий скандал. Клуб вирішив відмовитися від послуг Максима Шацьких, Олега Герасим'юка та Андрія Хомина, які більше не зіграють цього сезону. Шацьких в інтерв'ю каналу "Футбол 1" так прокоментував цю ситуацію:

"Зі мною спілкувався головний тренер. Те, що я не потрапив у список на гру, він пояснив дзвінком віце-президента, який сказав, щоб ми не грали в останніх п'ятьох іграх. Причину я поки не дізнався. Я тренуюся разом із командою, але в іграх брати участь не можу. Цей сезон доведу як є, а далі я не знаю. Контракт дійсний ще цілий рік".

А ось віце-президент "Говерли" Олександр Шуфрич заперечує свою причетність до відсторонення футболістів.

"Особисто я не маю повноважень впливати на вибір головного тренера щодо стартового складу і заявки на матч. Тому інформація, яку ви отримали, є неправдивою.

Я тільки можу якось рекомендаційно поспілкуватися з В'ячеславом Вікторовичем Грозним, але жодних заборон робити не можу - навіть за контрактними нюансами. Тож це абсолютно неправда", - заявив Шуфрич каналу "Футбол 1".

Нагадаємо, футболісти "Говерли" вже рік не отримують зарплату. Раніше повідомлялося, що Шацьких відмовився виходити на поле, поки клуб не погасить борги.

Шуфрич звинуватив Герасим'юка у поразці від "Зорі" (минулого туру). Також під підозру у "нечесній грі" потрапили ще кілька досвідчених гравців, яким "Говерла" заборгувала великі суми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram