>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Донецький "Олімпік" платить 25 тисяч гривень за один матч на київському стадіоні

Новачок Прем'єр-ліги задумався про переїзд

Донецький "Олімпік" платить 25 тисяч гривень за один матч на київському стадіоні
Фото: http://olimpik.com.ua

Донецький "Олімпік" наступного сезону може перебратися в Бориспіль і проводити домашні матчі на стадіоні "Колос" (раніше тут грав "Борисфен"). Про це заявив президент "Олімпіка" Владислав Гельзін в інтерв'ю Matchday:

"Ми хочемо залишитися в Києві. У нас є думка про інший стадіон - це "Колос" у Борисполі. Правда, він на сьогодні ще не готовий повністю до проведення матчів Прем'єр-ліги. Місто, як нам здається, хоче, щоб ми грали в Борисполі. У нас і вболівальники з'являться, і для міста буде добре - у них буде Прем'єр-ліга. Спільними зусиллями з містом ми хочемо підготувати стадіон у Борисполі до старту нового чемпіонату.

Проблеми? Зросли ціни на арену тренувальних полів. Особливо це відчувалося на початку другого кола, коли було мало підготовлених полів, та й мало, хто їх надавав. Ціни з двох тисяч гривень за одне тренування доростали до п'ятьох, деякі взагалі просили 10 тисяч.

Раніше одне тренування на Баннікова коштувало 2500 грн, тепер - 5000. За проведення матчів, був момент, вони просили більше, але ми залагодили це питання - Федерація проявила розуміння і залишила попередню ціну. Оренда стадіону ім. Баннікова коштує нам 25 000 грн за один матч".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram