>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ф'юрі: я нокаутую Кличка, влаштувавши "рубанку"

Тайсон любить поговорити

Ф'юрі: я нокаутую Кличка, влаштувавши "рубанку"
Фото: http://sports.uz

Британський суперважковаговик Тайсон Ф'юрі (24-0, 18 КО), який восени ймовірно битиметься з Володимиром Кличком (64-3, 53 КО), заявив, що знає всі слабкі сторони українця:

"Кличко зробив те, що він мав зробити в бою проти Дженнінгса, і переміг. Все було як завжди. Боксер менший за Кличка намагався пробратися на ближній бій через джеб Володимира, який утримував та клінчував.

Треба подивитися на Кличка проти когось, хто не поступається йому в розмірах, а також є молодшим, сильнішим, здоровішим, швидшим і з нокаутувальним ударом, - на мене. Він протримається не більше ніж вісім раундів - я нокаутую його, влаштувавши рубанку від початку бою.

Я знаю його слабкі сторони і я знаю, як його побити. Питання не в тому, чи поб'ю я його, питання в тому, в якому раунді я закінчу бій".

Ф'юрі, на 8 см вищий за українця, є обов'язковим претендентом на пояс чемпіона світу за версією WBO. Найближчим часом організація має призначити 30-денний період для того, щоб сторони домовилися про проведення бою. Інакше призначать торги на право організації поєдинку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram