>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: "Динамо" гідно вийшло зі складної ситуації

Кияни випереджають "гірників" на 5 очок

Ребров: "Динамо" гідно вийшло зі складної ситуації
Фото: dynamo.kiev.ua

Наставник "Динамо" Сергій Ребров задоволений грою своїх вихованців у матчі проти "Шахтаря", який завершився нульовою нічиєю:

"Це був складний матч для обох команд. Радий, що ми вийшли гідно з цього поєдинку. Після важкого перельоту і складної гри з "Фіорентиною" у нас було лише два дні на відновлення. Хлопці сьогодні віддали всі сили в боротьбі за чемпіонство.

Вихід Мбокані? Артем Кравець виконав величезний обсяг роботи. Я б не сказав, що Мбокані - інтенсивний форвард. Я сьогодні спілкувався з Дьюмерсі. Він хороший нападник і потрібен нашій команді. Бачив, що той обсяг роботи, який він виконує, вийшовши на поле, мене абсолютно влаштовує. Були можливості у нас реалізувати те, що ми задумали.

Теодорчик? У нього травма. Він відчув біль ще в першому таймі минулого матчу, але взагалі нічого не сказав. У перерві дивлюся - він з холодом. Лікарі відвезли його на МРТ, яка, на жаль, виявила мікронадрив.

Напевно, на такі поєдинки відновлювати не треба. Звичайно, удесятьох діяти проти "Фіорентини" дуже непросто. Хлопці сьогодні були дуже втомлені, це однозначно. Інша справа, що стилі гри "Шахтаря" і "Фіорентини" трохи відрізняються. Дуже радий, що ми всією командою добре відпрацювали в обороні і практично нічого не дали створити "гірникам", які успішно грають не тільки в чемпіонаті, але і в Європі. За винятком кількох помилок, які призвели до двох моментів біля наших воріт".

Зазначимо, "Динамо" востаннє вигравало чемпіонат у 2009 році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram