>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: суддя не поставив чистий пенальті у ворота "Динамо"

"Гірників" ніхто не любить, заявив Містер

Луческу: суддя не поставив чистий пенальті у ворота "Динамо"
Фото: ФК "Шахтер"

У неділю "Шахтар" зіграв внічию з "Динамо", і практично розпрощався з надіями на перемогу в чемпіонаті - кияни випереджають "гірників" на 5 очок. Після матчу наставник "Шахтаря" Мірча Луческу зазначив, що мета його команди потрапити в Лігу чемпіонів:

"Видовищна гра. Було видно, що обидві команди хотіли домогтися перемоги у цьому матчі. "Динамо" дуже добре організувало оборону і грало більше на контратаках. Ми більше контролювали м'яч. Луїс Адріано не реалізував момент, коли виходив один на один. Шовковський зіграв на високому рівні, як зазвичай.

Нам складно. Ми живемо і тренуємося у складних умовах. Граємо проти всіх на виїзді, трибуни вболівають проти. Напевно, нас не дуже люблять. Раніше нас більше любили. Не зрозуміло. Я казав на початку сезону, що перемоги в матчах часом визначатиме суддівство.

Мав бути пенальті - Рибалка зіграв собі в руку, але суддя не призначив. Ми не заслужили б цей виграш. Я повторюю, що гра була рівна. Але ситуація підказувала, що це був чистий пенальті, треба було його призначати (на відео з 3:50).

Одна частина гри була такою - симуляції, гравці валялися на полі, а не грали. Було багато пауз, ми чекали, поки розсіється дим. Це подіяло на гравців, зробило гру нервовою.

Я думаю, ми далі боротимемося, щоби посісти друге місце і грати у кваліфікації Ліги чемпіонів. Ми не можемо собі дозволити не потрапити в Лігу чемпіонів".

Зазначимо, "Шахтар" зараз випереджає "Дніпро" на 1 очко. Друге місце дає право стартувати в ЛЧ з кваліфікації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram