>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Дніпро" вдруге виграв у "Будівельника"

Мішула засмутив чемпіонів країни

"Дніпро" вдруге виграв у "Будівельника"
Фото: БК "Днепр"

«Дніпро» у неймовірному поєдинку переміг київський «Будівельник» і зрівняв рахунок у серії - 2:2. Як і в попередніх матчах, «Дніпро» нічим не поступався чемпіонам. Михайло Анісімов хоч і домінував під щитами, господарі відповідали звичними триочковими. У першій чверті «Дніпро» завдяки кидкам з-поза дуги створив собі перевагу, яка допомогла їм бути лідером майже всю гру.

Ключовий момент чверті трапився за 100 секунд до кінця основного часу. Чигринов кинув триочковий, не влучив, але першим біля щита опинився Загреба, на якому Анісімов відразу ж сфолив. Для Михайла це був уже п'ятий фол, а тому «Будівельник» за рахунку 69:64 залишився без свого головного гравця. І, тим не менш, киянам дивом вдалося перевести вже, здавалося, програний матч в овертайм. Спершу Сизов і Тимофеєнко не влучили три з чотирьох своїх штрафних, а потім господарі «забули» сфолити, дозволивши Івшину вразив кільце в останній атаці - 71:71.

В овертаймі божевільна втома гравців призвела до величезної кількості помилок з обох сторін - у перші дві хвилини команди не тільки не могли набрати очки, але і часто довести просту атаку до кидка. У підсумку, удача посміхнулася «Дніпру», якому вдалося набрати 4 очки: «трійка» від Мішули і один штрафний кидок Сизова.

П'ятий, вирішальний, матч серії відбудеться у Києві 24 квітня.

«Будівельник» дві свої гри у «Дніпра» виграв в овертаймі.

«Хімік» уже вийшов у фінал, розгромивши «Київ» - 3:0.

«Дніпро» - «Будівельник» - 75:74 ОТ (24:16, 20:19, 13:20, 14:16, 4:3) 

Д: Мішула (18 + 8 передач), Сизов (12 + 9 підбирань), Ревзін (14 + 7 підбирань), Тимофеєнко (16 + 9 підбирань), Малиш (0) - старт; Загреба (10 + 7 підбирань), Чигринов (5 + 4 передачі), Мальчевський (0), Закурдаєв (0), Коренюк (0)

Б: Лукашов (11 + 6 підбирань + 6 передач), Липовий (6 + 7 підбирань), Пустозвонов (14), Івшин (4), Анісімов (22 + 7 підбирань + 4 передачі) - старт; Буцький (6 + 7 передач), Забірченко (4), Тищенко (2), Неруш (2), Анікієнко (0)

Рахунок у серії - 2:2

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram