>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Футбольні інстанції повинні скасувати смішний "гірчичник" Ярмоленку, - Хачеріді

Швецов погарячкував, виписавши Андрію попередження

Футбольні інстанції повинні скасувати смішний "гірчичник" Ярмоленку, - Хачеріді
Фото: football.ua

Лідер київського «Динамо» Андрій Ярмоленко в недільному поєдинку проти «Волині» (3:1) отримав попередження за симуляцію. Тож тепер Андрій пропустить матч із «Шахтарем» (26 квітня).

Після матчу Андрій в інтерв'ю програмі «Профутбол» заявив, що арбітр Швецов, імовірно, помилився:

«Дуже прикро. Скільки людей, стільки й думок, але більшість у роздягальні мені сказали, що пенальті був. Пару осіб сказали, що момент спірний, а якщо момент спірний, отже, можна й не давати жовту. Я судді це на полі і сказав.

Гол Буяльського? Він же попросив заміну в матчі з «Фіорентиною», з'їздив до мануальника, і людина тепер через себе забиває. Я тепер теж поїду в Київ - піду».

Захисник «Динамо» Євген Хачеріді в ефірі «Профутбол» сказав, що впевнений, що клуб повинен домогтися скасування дискваліфікації Ярмоленка:

«Жовта картка Ярмоленку за нібито симуляцію - це просто смішно. Треба однозначно подавати апеляцію. Вважаю, що інстанції, які відповідають за ці питання, повинні скасувати цю картку. Однозначно!

Яка там симуляція? Ярмоленкові нікуди було подітися. Тож, повторюся: треба домагатися скасування цієї жовтої картки, з «Шахтарем» Ярмоленко повинен грати обов'язково».

Екс-арбітр Сергій Шебек, коментуючи цей епізод, зазначив, що рефері вирішив «убезпечити» себе так.

«У тому епізоді не було ні пенальті, ні симуляції. Але момент складний. Можливо, суддя вирішив себе убезпечити, давши жовту картку, щоб зняти питання про непризначення пенальті», - заявив Шебек в інтерв'ю «Вестям».

На відео момент із Ярмоленком починається на 1:55.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram