>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гвардіола звинуватив медичного гуру "Баварії" в краху мюнхенців у ЛЧ

Мюллер-Вольфарт, який працює в клубі більш ніж 30 років, подав у відставку

Гвардіола звинуватив медичного гуру "Баварії" в краху мюнхенців у ЛЧ
Фото: ФК "Шахтер"

Медичний штаб «Баварії» на чолі з Гансом-Вільгельмом Мюллером-Вольфартом покинув клуб. Причиною відходу Мюллер-Вольфарт назвав відсутність довіри до медичного штабу з боку тренера Гвардіоли.

За словами 72-річного лікаря, після поразки в Лізі чемпіонів від «Порту» (1:3) відповідальність за поразку з нез'ясовних причин було покладено на нього, а також трьох інших лікарів.

Нагадаємо, матч через травми пропустили півзахисники Ар'єн Роббен, Франк Рібері, Бастіан Швайнштайгер, Хаві Мартінес, а також захисники Давид Алаба і Мехді Бенатіа.

Це не перший конфлікт між Мюллером-Вольфартом і Гвардіолою. Пеп раніше неодноразово висловлював своє невдоволення тим, що лікаря не було на тренуваннях і матчах клубу, що він працював у Мюнхені. Крім того, розбіжності виникали на ґрунті термінів відновлення гравців: тренеру хотілося, щоб вони були якомога коротшими, лікар був іншої думки про це.

Додамо, Мюллер-Вольфарт, який працював у «Баварії» з 1977 року, вважається найкращим спортивним лікарем не тільки Німеччини, а й Європи. Серед його пацієнтів були такі відомі спортсмени, як бігун Усейн Болт, тенісисти Борис Беккер і Андреа Петкович і багато інших. Крім того, він є головним лікарем збірної Німеччини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram