>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Бутко: я не зрадник, просто в Росії сильніший футбол

У Росії немає негативу до українських футболістів

Бутко: я не зрадник, просто в Росії сильніший футбол
Фото: podrobnosti.ua

Кандидат у збірну України Богдан Бутко, який у лютому перебрався в пермський «Амкар», заявив, що не шкодує про свій переїзд у Росію.

«Опинившись у Росії, анітрохи не шкодую про свій вибір. Тут теж сильний футбол. Поки що в Україні всіх найбільше цікавить, чому я поїхав грати в Росію - країну, яку в нас називають агресором. Дехто навіть усерйоз пропонує позбавляти таких гравців, як я, права будь-коли грати на батьківщині. Слухати таке дуже прикро. Я не лізу в політику, і коли мене запрошують у сильніший чемпіонат, чому я не можу там виступати? Якщо комусь хочеться назвати мене зрадником, то Бог йому суддя. Я ж просто будуть продовжувати робити те, що вмію - грати у футбол.

Намагаюся не думати під час роботи про те, за чим постійно стежу на дозвіллі. Ніяк не можу зрозуміти, чому в Україні всі люті на Донбас і на тих, хто переїжджає в Росію. Тут не помічав такого негативу в ставленні до українців", - цитує Бутка офіційний сайт «Амкара».

Зазначимо, раніше екс-захисник «Динамо» і збірної України Олег Лужний заявив, що український футболіст не має права грати в Росії.

Нагадаємо, Бутко - уродженець Костянтинівки - кілька років тому вважався найбільш перспективним правим захисником в Україні. Богдан добре проявив себе у луцькій «Волині». Потім «Шахтар» віддав захисника в маріупольський «Іллічівець», за який Богдан провів 88 ігор. Олег Блохін залучав захисника до ігор за національну збірну України і включив його в заявку збірної на Євро-2012. Усього в активі Бутка - 15 матчів за збірну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram