>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ілсіньйо: настав час піти з "Шахтаря"

Бразильцеві не вистачає мотивація для гри в Україні

Ілсіньйо: настав час піти з "Шахтаря"
Фото: fanat.ua

Ілсіньйо заявив, що має намір покинути "Шахтар" після закінчення цього сезону.

"Я думаю, що домігся усього, чого міг у "Шахтарі". Ми граємо у Лізі чемпіонів, ми виграли Кубок УЄФА, неодноразово вигравали чемпіонат України.

Мені потрібно щось нове, те, що може мотивувати мене, щоб я зміг вийти з цього спокійного ритму життя. За останні п'ять років ми досить легко здобували титули на внутрішній арені. Так, у нас були один, або два суперники, але в цілому ми не відчували серйозної конкуренції. Я допомагав усім, чим міг.

Я думаю, що можу грати на високому рівні ще протягом трьох років, тому маю намір шукати новий клуб. Я хотів би залишитися у Європі, але готовий і переїхати в США, де абсолютно інший менталітет. Я відкритий для всього нового, і я шукаю нові можливості. Також я відкритий для клубів із Бразилії", - цитує Ілсіньйо esporte.uol.com.br.

Зазначимо, Ілсі виступає за "гірників" з 2007 року. У 2010 році бразилець, звинувативши клуб у невиплаті зарплати, втік з України. Футболіст виступав за "Сан-Паулу" та "Інтернасьйональ". Однак після рішення CAS на користь "Шахтаря" мусив повернутися в команду. Клуб пробачив гравцеві штраф у розмірі 4 млн євро, а футболіст підписав новий контракт.

Додамо, крім Ілсіньйо про своє бажання покинути клуб заявив і Дуглас Коста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram