>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Норвезький вундеркінд ігнорує тренування Зідана

Едегор хоче тренуватися з Кріштіану Роналду

Норвезький вундеркінд ігнорує тренування Зідана
Фото: sportskeeda.com

16-річний півзахисник збірної Норвегії Мартін Едегор ігнорує тренувальні сесії "Кастільї" (резерву мадридського клубу), воліючи з'являтися в команді виключно у дні матчів. Про це пише іспанське видання AS. В останніх двох іграх норвежець залишився в запасі - партнери просто не знають, як взаємодіяти з Едегором на полі, тому тренерський штаб Зінедіна Зідана не має варіантів для включення Мартіна у стартовий склад.

У цій ситуації футболіст і його батько наполягають на пункті в контракті, який передбачає можливість проведення тренувань із першою командою "Реала" п'ять днів на тиждень. У Мадриді закликають Едегора частіше працювати з "Кастільєю" і професійно ставитися до справи, однак, за словами джерела в клубі, "хлопець зацікавлений лише в тому, щоб виступати поруч із Кріштіану Роналду".

Напомним, Эдегор, которого называют «новым Роналду», зимой подписал контракт с «Реалом». На первом этапе норвежский вундеркинд получает 2 млн евро в год, в будущем его оклад вырастит до 6,8 млн. Также сообщается, что игроки «Кастильи», играющие за гроши, не приняли норвежца.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram