>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" закликає фанатів боротися з негідниками і щурами на "Олімпійському"

Клуб стурбований поведінкою ультрас на матчах ЛЄ

"Динамо" закликає фанатів боротися з негідниками і щурами на "Олімпійському"
Фото: Макс Левин

Футболісти і головний тренер київського «Динамо» написали колективний лист уболівальникам, який подає офіційний сайт клубу. У ньому "динамівці" просять своїх шанувальників «дати відсіч» купці негідників, які влаштовують провокації на домашніх матчах команди в ЛЄ:

«Кілька негідників, немов щури, прокралися на «Олімпійський» за спинами справжніх шанувальників футболу, влаштували провокації на двох попередніх міжнародних матчах «Динамо». Їх злодіяння зафіксовано й задокументовано відповідними службами УЄФА. Якщо це трапиться знову, нам із вами загрожують найсуворіші санкції - від дискваліфікації стадіону чи позбавлення права грати міжнародні матчі на території України аж до виключення «Динамо» з європейських клубних турнірів.

Чи можемо ми допустити таке? Чи дозволимо купці негідників зганьбити результати нашої спільної роботи?

Покидьків - одиниці, нас - десятки тисяч! Не будьте байдужими - схопіть зловмисників за руку ще до того, як вони зроблять свою брудну справу! Насправді всі негідники - боягузи. Відбийте в них бажання хизуватися своєю безкарністю, провчіть їх так, щоб вони раз і назавжди забули дорогу на стадіон».

Нагадаємо, УЄФА цього року двічі карав «Динамо» за поведінку київських фанів на міжнародних іграх. У домашньому матчі проти «Генгама» (1/16 фіналу Ліги Європи) київські ультрас побили французів, внаслідок чого гру зупинили 8 хвилин. У грі проти «Евертона» (1/8 фіналу ЛЄ) представники FARE зафіксували на «Олімпійському» заборонені ультраправі банери. Через це два сектори на матчі з «Фіорентиною» (16 квітня) будуть закриті. Ще одне порушення з боку киян може змусити УЄФА покарати «Динамо» серйозніше.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram